Boomplantdag

De Boomfeestdag van India (6A)
Eerst gingen we met de bus naar Park21. Toen kregen we een tas met allemaal spullen. Daarna gingen we met alle scholen een soort van spel doen over het milieu. Toen gingen de kinderen die aan de klimaattafel gingen, naar de klimaattafel. De kinderen die bomen gingen planten, gingen bomen planten terwijl de kinderen aan de klimaattafel waren. Ik was heel vies!
Daarna waren wij klaar met bomen planten en was de klimaattafel ook klaar. Toen gingen we een heel grote boom planten met zijn allen. En daarna gingen wij lunchen. En FOURCE kwam ook no optreden (dat was cool). Dit vond ik ook nog heel leuk dat we met zijn allen gingen dansen. Toen moesten wij weer naar de bus, vroem vroem. Toen gingen we naar huis.

13 maart was er een boomfeestdag. Ik was gekozen om dingen voor het klimaat te doen met andere kinderen en ik was heel blij dat ik dat mocht doen. Ik was ook op het NOS Journaal gekomen en daar was ik ook heel blij mee dus jeeeeeeeee!
En daarna gingen we met iedereen bomen in de grond zetten maar ik ging dat niet doen met Louise want we hadden het koud. Er was ook een opreden van FOURCE en ze hadden heel veel liedjes gezongen . Ik kreeg ook een handtekening van Niels! En daar was ik blij mee, ook al kende ik ze niet. Maar ik vond het wel leuk.
Lara, 6A

Vandaag was het Boomfeestdag. We kwamen op school en gingen naar de bus. We moesten 10 minuten wachten in de bus. We waren aangekomen en het was koud! Ik ging naar binnen voor de klimaattafel. Daar gingen we praten over hoe we de opwarming van de aarde tegen kunnen gaan. Toen we klaar waren gingen we 12 bomen in een cirkel planten. Ik mocht met 8 andere kinderen een boom planten. Toen gingen we naar huis. Ik ging spelen en daarna eten. Toen ging ik het Jeugdjournaal kijken en ik was op TV!
Wisse, 6A