ONS NIEUWS

Nieuwsbrief nr.2

Donderdag 4 oktober a.s. bent u van harte uitgenodigd op de informatieavond van uw kind(eren). Op deze avond zullen de leerkrachten het hebben over de leermethodes, de groep en andere relevante onderwerpen. Voor meer informatie, zie onderstaande nieuwsbrief.

Lees verder

Nieuwsbrief nr. 1

Woensdag 19 september is weer onze traditionele jaarlijkse knikkermarkt voor de groepen 3 t/m 8. Voor wie het nog nooit heeft meegemaakt: de knikkermarkt is een soort vrijmarkt. Deze vindt plaats op het voor- én op het achterplein. Voor meer informatie, zie onderstaande nieuwsbrief.

Lees verder

Extra nieuwsbrief

Aan de start van het nieuwe schooljaar sturen wij u een extra editie van de nieuwsbrief. Leest u deze goed door i.v.m. een aantal nieuwe schoolregels. Wij wensen u een fijn weekend en zien elkaar graag a.s. maandag.

Lees verder

Nieuwsbrief nr 21

Graag maak ik van deze laatste nieuwsbrief van dit schooljaar gebruik om mezelf voor te stellen. Ik ben Yvonne Woestenburg en na de zomervakantie volg ik Bert Verkade op als directeur van de Oranje Nassau School. Al 26 jaar ben ik werkzaam in het basisonderwijs waarvan 5 jaar als locatiedirecteur in Haarlem en de afgelopen …

Lees verder

Onze hoofdlocatie

Groepen 3 t/m 8
Burgemeester Amersfoordtlaan 61
1171 DM Badhoevedorp
T: 020 449 1111
E: info@onsschool.nl

Prinses Amaliagebouw

Groepen 1 t/m 2
Roerdompstraat 14
1171 HC Badhoevedorp
T: 020 449 1111
E: info@onsschool.nl