ONS NIEUWS

Wist u dat… Spaanse les

Wist u dat er ook volgend schooljaar weer Spaanse les wordt verzorgd. U vindt hieronder alle informatie. Startbrief Spaanse les

Lees verder

Nieuwsbrief nr. 20

De groepen 8 hebben gisteren en vandaag een aangepast kamp hebben beleefd, de Nacht van 8. Wat zij hebben gedaan leest u in onderstaande nieuwsbrief.

Lees verder

Nieuwsbrief nr. 19

Wij zijn enorm blij dat alle kinderen weer naar school mogen komen. Het is fijn om de klaslokalen weer gevuld te zien! Meer informatie vindt u in onderstaande nieuwsbrief.

Lees verder

Wist u dat… groene vingers

Wist u dat meester Evert mooie hortensia’s heeft geplaatst op het plein van het hoofdgebouw. Directeur juf Yvonne heeft hem hierin geholpen. Het resultaat mag er zijn!

Lees verder

Nieuwsbrief nr. 18

Tijdens de thuiswerkperiode is er een raadpleging uitgegaan met betrekking tot het overblijven. Deze is door een groot aantal ouders ingevuld, waarvoor onze dank! De resultaten hiervan leest u in onderstaande nieuwsbrief.

Lees verder

Nieuwsbrief nr. 17

Wat was het maandag en dinsdag ontzettend fijn om de helft van de kinderen weer op school te mogen ontvangen! We hebben de kinderen en hun gezelligheid enorm gemist en zijn daarom blij om weer met halve groepen in school te werken. Meer informatie over de komende periode vindt u in onderstaande nieuwsbrief.

Lees verder

Nieuwsbrief nr. 16

Aankomend schooljaar zijn er twee ouders die afscheid nemen van de MR. Wij zijn blij te kunnen meedelen dat de daardoor ontstane vacatures inmiddels zijn vervuld. In onderstaande nieuwsbrief stellen de ouders zich voor.

Lees verder

Wist u dat… creatieve leerkrachten.

Wist u dat de leerkrachten van de ONS ook heel mooi kunnen knutselen… Zij hebben tijdens de Paasdagen een knutselwerkje gemaakt om u als ouder te bedanken en om de kinderen een hart onder de riem te steken. Tot later!

Lees verder

Nieuwsbrief nr. 15

Binnen de Medezeggenschapsraad (MR) ontstaan er aankomend schooljaar twee vacatures binnen de oudergeleding. De MR oefent invloed uit op het schoolbeleid, zoals vastgelegd in de Wet medezeggenschap op scholen. Meer informatie hierover en ander nieuws leest u in onderstaande nieuwsbrief.

Lees verder

Nieuwsbrief nr. 14

In deze onzekere tijd vinden wij het belangrijk bepaalde routines te handhaven. Vandaar het verschijnen van deze nieuwsbrief, net zoals u al gewend bent, om de week op de donderdag. Hieronder vindt u deze nieuwsbrief.

Lees verder

Nieuwsbrief nr. 13

Zoals u heeft kunnen lezen in een eerdere nieuwsbrief zijn we dit jaar gestart met een denktank om ons huidige overblijfsysteem onder de loep te nemen. Bent u benieuwd naar hoe het verder gaat? Meer informatie leest u in onderstaande nieuwsbrief.

Lees verder

Nieuwsbrief nr. 12

Op 27 maart zal er op school een sponsorloop gehouden worden waarvan de opbrengst bestemd is voor Alpe d’HuZes. Onze juf Manon Franssen van groep 4B zal op 4 juni proberen om maar liefst 4x de Alpe d’Huez. op te rennen om zo geld op te halen voor Kankeronderzoek. De sponsorloop vindt plaats op beide …

Lees verder

Onze hoofdlocatie

Groepen 3 t/m 8
Burgemeester Amersfoordtlaan 61
1171 DM Badhoevedorp
T: 020 449 1111
E: info@onsschool.nl

Prinses Amaliagebouw

Groepen 1 t/m 2
Roerdompstraat 14
1171 HC Badhoevedorp
T: 020 449 1111
E: info@onsschool.nl