De jaarlijkse kinderboekenmarkt in samenwerking met boekhandel Jaspers vindt dit jaar
plaats op vrijdag 11 oktober van 12.00 tot 13.00 uur in de speelzaal van de dependance.
De kinderen uit de groepen 1 t/m 4 kunnen daar met hun ouders heen en de kinderen uit de
groepen 5 t/m 8 kunnen, als zij geld bij zich hebben, tijdens de overblijf ook naar deze
boekenmarkt. Er zullen enkele leerkrachten met hen meelopen. Denk er om dat er alleen
met contant betaald kan worden!

Schrijvers op bezoek:
Op vrijdag 11 oktober krijgen we ook bezoek van verschillende schrijvers. We kunnen alvast een voorzichtig tipje van de sluier oplichten. Clinty Thuijls, Annemarie van der Eem en ONSe eigen Esther Miskotte (leerkracht groep 1/2F)! zullen ons waarschijnlijk met een bezoek komen vereren. En natuurlijk zullen zij ook hun boeken signeren tijdens de boekenmarkt!