Dit jaar zal de sport- en speldag plaatvinden op het terrein van SC Badhoevedorp (voetbal). Om half negen begint het feest. De kinderen van groep 8 begeleiden een groepje. Dit groepje bestaat uit kinderen uit verschillende klassen van 3 t/m 7 en ze hebben allemaal verschillende namen die met het koningshuis te maken hebben. Er komen veel verschillende spellen en sporten aan bod. Sommigen spelen ze als groep en is het de bedoeling om zo veel mogelijk punten te behalen en bij andere spellen strijden ze tegen een andere groep. Een aantal van de spellen staat in het teken van de Koningsspelen zoals bijvoorbeeld ‘oranje was ophangen’. Iedere 8/9 minuten draaien ze door naar een ander spel. Halverwege de ochtend is er pauze en krijgen de kinderen wat te eten en te drinken. Het plan is om dan het dansje van de koningssspelen te doen en vervolgens weer door te gaan met de rest van de spelletjes. Aan het eind van de dag worden de punten van alle groepen bij elkaar opgeteld en de winnaars bekend gemaakt.

Woensdag 25 april zullen alle leerlingen van groep 3 t/m 8 verzamelen op het sportterrein, dus niet bij school!

Het is handig om uw kind sportkleding en sportschoenen aan te doen en eventueel een regenjas mee te geven.
Mocht uw kind ziek zijn, zorg dan dat een andere ouder dat doorgeeft aan de leerkracht van de klas.