Beste ouders,

Mogelijk heeft u al wat enthousiaste verhalen van uw kind gehoord over het thema van het project waar we sinds dinsdag mee gestart zijn. Wat hebben jullie veel plastic gespaard! Of is het meer: Wat gebruiken we met zijn allen veel plastic!!
We willen u uitnodigen om op dinsdagmiddag 26 maart van 17.00 tot 18.30 uur de resultaten van deze projectperiode te komen bekijken.

Een wedstrijd
We willen u graag in de gelegenheid stellen ook thuis met uw kind aan de slag te gaan met afval. Hiervoor organiseren wij een wedstrijd: Wie maakt van 50 cl petflesjes het beste gebruiksvoorwerp. De inzendingen worden geëxposeerd en door een deskundige jury beoordeeld. Er wordt gekeken naar drie categorieën:

1. De beste (welke voorwerp is het meest bruikbaar)
2. De meeste ( in welk voorwerp zijn de meeste flesjes verwerkt)
3. De origineelste ( welk voorwerp ligt het minst voor de hand)

U mag natuurlijk bij het samenstellen van uw voorwerp gebruik maken van niet-plastic onderdelen.
U kunt zich voor de wedstrijd opgeven door een mail te sturen naar: reacties@onsschool.nl, onder vermelding van petflesjes en de categorie.

We hopen dat u ook komt.

Een vriendelijke groet,
het team van de ONS