TITLE

DESCRIPTION

Dit jaar staat de projectweek geheel in het thema van de Alpd’huzes.

Alpe d’HuZes is een uniek sportief evenement waarbij zoveel mogelijk geld wordt ingezameld voor onderzoek naar kanker en naar verbetering van de kwaliteit van leven van mensen met kanker. Op één dag beklimmen 5000 deelnemers fietsend, hardlopend, of wandelend maximaal zes keer de Alpe d’HuZes, onder het motto ‘opgeven is geen optie’. De koersdag is altijd op de eerste donderdag van juni, dit jaar op de 4e, en maakt deel uit van een koersweek, waar een heel jaar lang naartoe wordt gewerkt. Een bijzondere week vol saamhorigheid waarin kanker voor iedereen bespreekbaar wordt gemaakt, ook voor de kinderen op school die hier soms al in hun omgeving mee te maken hebben (gehad).

Juf Manon Franssen van groep 4B wil minimaal 3x de berg op rennen. Zij zal uitleg komen geven in de klas. Om haar te steunen zal de projectweek in het thema staan van dit doel. Om het project af te sluiten willen wij haar geld meegeven wat we met een sponsorloop op 27 maart hopen op te halen. Dus alle kinderen werken mee aan dit goede doel!

Meer informatie rondom de sponsorloop vindt u hier.