We verwachten Sinterklaas en zijn Pieten donderdag 5 december op de O.N.S.! Hoe hij dit jaar aan zal komen, is voor ons allemaal nog een grote verrassing.

Een bijzonder spannende gebeurtenis, waarbij er natuurlijk ook een aantal veiligheidsmaatregelen moeten worden genomen:
• Alle kinderen van de groepen 1 t/m 8 worden verwacht op het voorplein bij het hoofdgebouw. De kinderen worden
deze dag om 8.20 uur op school verwacht. De groepen van de dependance worden ook op het voorplein bij het hoofdgebouw verwacht, tenzij het regent, dan gaan zij meteen naar de dependance. De kinderen van groep 3-8 gaan eerst naar binnen naar hun eigen klas. De ouders blijven buiten wachten. Ouders van kinderen uit de groepen 1/2 mogen op het grasveld staan voor het kantoortje van de directie. Ouders van kinderen uit de groepen 3 t/m 8 op de stoep langs de Burg. Amersfoordtlaan.
• De kinderen gaan samen met de leerkracht naar een toegewezen plek op het schoolplein. Zo blijven ze als klas bij elkaar en blijft alles overzichtelijk.
• Alle ouders zijn van harte welkom om de aankomst van Sinterklaas mee te maken: bij slecht weer zullen we Sinterklaas binnen ontvangen. Helaas kunt u daar als ouder, vanwege de beperkte ruimte, niet bij aanwezig zijn.
Daarnaast zijn er nog een aantal andere organisatorische zaken van belang op deze feestelijke dag:
• De kinderen hoeven deze dag geen tussendoortje mee te nemen. Ze krijgen limonade en iets lekkers van school.
• De kinderen zijn deze dag op de reguliere tijd uit.
• Surprisemuseum groepen 5 t/m 8: De groepen 5 t/m 8 nemen woensdagochtend 4 december hun surprise in een gesloten plastic zak mee naar school met de naam voor wie de surprise is op de onderkant van de surprise, dus niet op de zak of op de verpakking. De surprises worden in de gangen, op het leerplein of in de teamkamer gezet. Er hangen bordjes waar elke klas zijn surprises moet neerzetten en ook de leerkrachten kunnen de juiste plek aanwijzen. Aan het eind van de ochtend, tussen 12.15 en 12.30 uur, kunt u de surprises bewonderen in het surprisemuseum in de eigen klas van uw kind.
• Wilt u de kinderen van groep 1 t/m 4 een plastic tas meegeven voor de werkjes?
Wij hebben er zin in!