ONS team

U kunt op de naam van de desbetreffende leerkracht klikken om direct te mailen.

Directie

Yvonne Woestenburg (directeur) en Marije Ridder-Ruisaard (adjunct-directeur)

administratie

Anita van Nijkerk

Leerkrachten

1-2a Lianne Buisman 1-2b Nienke Sieprath 1-2c Marian Frankenmolen (ma,do,vr) & Fenna Bom (di,wo) 1-2d Sandra Laurenssen 1-2e Roos Schoots (ma,di,wo) & Astrid Baltus (do,vrij) 1-2f Pien Palsenbarg (di,wo, do) & Stefanie van den Hoven (ma,do,vrij)

3a Astrid Holt 3b Marjan Kempers (ma,di, wo)Sanne Askes (wo, do, vrij) 3c Mariska de Jong

4a Larissa Jongkind (ma,di) & Manon Franssen (wo,do,vr) 4b Geraldine Geldof 4c Esmée Eilander

5a Kelly Hellinga 5b Bertine van der Zeijden (ma,di,wo) & Maureen ten Brummelhuis (di,do,vr)

6a Ellen Andriessen (ma,di,wo,do) & Wendy ten Bookum (vr) 6b Marjo Luesken (ma) & Atty van Linschoten (di,wo,do,vrij)

7a Corinne Heizenberg (ma, di, wo)Suzanne Weiland (do,vr) 7b Jeffrey Vegter

8a Desirée Eggen 8b Joke Kerkhof (ma,di,wo) &Joke van der Ploeg. (wo,do,vrij)

Ondersteunend personeel

Leon Ploem (vakdocent gym) Evert Kamp (conciërge)

Zorgteam

Wij vinden het belangrijk om voortdurend te werken aan een goede zorgstructuur binnen de school. Twee keer per jaar hebben de IB-ers met elke leerkracht een gesprek, waarbij de groep wordt doorgesproken. Er zijn twee Intern Begeleiders (IB-er).
Groep 1 t/m 3 Daniëlle Nijenhuis
Groep 4 t/m 8 Heleen Jonker

Daarnaast zijn er nog verschillende begeleiders actief die leerlingen begeleiden in kleine groepjes of individueel.

Liesbeth Kramer, Farida Malki, Jeannette Lange, Saskia Holla, Anouk Bergsma en Valerie

KidsLab/Kidslab Junior

Marjo Luesken
Meer informatie over deze vorm van begeleiding vindt u hier.

Yvonne (Directeur) en Marije (Adjunct directeur)