WELKOM op de website van de Oranje Nassau School

Op de Oranje Nassau School koesteren we onze kinderen, hun spontaniteit, hun nieuwsgierigheid, hun creativiteit en hun kwetsbaarheid.

We leren ze lezen, schrijven, rekenen. We helpen ze vol zelfvertrouwen opgroeien, samenwerken met elkaar, functioneren in een groep met respect als centraal thema. Zo zetten zij in een veilige omgeving hun eerste stappen als wereldburger en helpen wij ze hun vleugels uit te slaan.

Waarom kiest u voor de Oranje Nassau School?

o We zijn een dorpsschool met twee prachtige gebouwen op steenworp afstand van elkaar. Het hoofdgebouw is een monument en het Prinses Amaliagebouw heeft alles in zich om dat te worden.
o We hebben een professioneel lerarenteam met vakleerkrachten voor muziek, handvaardigheid en gymnastiek.
o We geven gedifferentieerd onderwijs met waar nodig extra hulp en in ons Kidslab aandacht voor de kinderen die meer kunnen.
o Goede Cito-scores.
o Een lesrooster waarbij we met hulp van ouders het overblijven regelen. Als u daarbij kunt helpen is het overblijven kosteloos. Lukt het u niet om te helpen, dan kunnen de kinderen tegen een vergoeding overblijven.

ONS hoofdlocatie