Wist u dat… groep 1/2 – verkeer.

Het zal u niet ontgaan zijn dat er al verschillende vervoersmiddelen voor de school hebben gestaan. Zoals voor de vakantie deze stoere legervoertuigen. Niks was te gek. De kinderen mochten erop, erin en er zelfs onder kijken.

Op dinsdag 29 oktober kregen wij bezoek op school. In het kader van de Kinderboekenweek met het thema vervoer en reis je mee hadden we allerlei voertuigen uitgenodigd op school.
Zo hebben we in een tractor mogen zitten en zelfs in een legervoertuig! Vandaag mochten we in een politiewagen zitten. Ook mochten we handboeien om en een kogelvrijvest aan. Dat was zwaar! De politieagent en de politievrouwen vertelden ons allerlei interessante dingen. Aan het einde kregen we nog een sleutelhanger cadeau.