Wist u dat… leerlingenraad

Onlangs hebben er verkiezingen plaatsgevonden in de groepen 6 t/m 8 en zijn er leerlingen gekozen die plaatsnemen in de leerlingenraad 2017-2018. Deze raad behartigt de belangen van al onze leerlingen. Zoals beloofd stellen de leerlingen zichzelf hieronder voor:

Hallo ik ben Pieter Vermeij, 9 jaar en zit in groep 6A.
Mijn hobby’s zijn atletiek en judo. Ik wil graag bereiken in de leerlingenraad dat iedereen het leuk heeft op school en het hygiënischer maken op school en dat er meer speeltoestellen komen.

Ik ben Maria van Kollenberg en zit in groep 6A.
Mijn hobby’s zijn dansen.
Ik wil in de leerlingenraad omdat ik wil dat kinderen blij naar school gaan en veel leren. Het lijkt mij leuk om nieuwe dingen op het voorplein te zetten en een paar regels maken zodat alles goed verloopt.

Hallo ik ben Sara van der Wilt ik ben 9 jaar oud.
Ik zit in groep 6b mijn hobby’s zijn: gitaar spelen, hockeyen en tennissen.
Ik wilde graag in de leerlingenraad omdat ik onze school beter en leuker wil maken voor alle kinderen op onze school.
Ik vind duurzaamheid belangrijk omdat dat goed is voor de aarde en het milieu.
Thuis scheiden wij zo veel mogelijk afval zoals: glas, papier en groen.

Hoi mijn naam is Bas Gooijer en ik ben bijna 10 jaar oud.
Ik zit in groep 6b mijn hobby’s zijn: drummen, voetbal (keepen) en tennissen.
Ik wil graag in de leerlingenraad omdat ik de wensen van de kinderen wil laten uitkomen.
Ik vind duurzaamheid belangrijk omdat het goed voor het milieu is en planten en bomen daar leven wij van.
Wat ik onder duurzaamheid versta is zonnepanelen en windmolens en auto’s op stroom (die hebben geen uitlaat).
Ik vind het belangrijk omdat het milieu ook belangrijk is want wij leven daar van.

Hallo ik ben Jaimy Hoogendam
10 jaar en zit in groep 7A.
Ik wil meer dingen in de natuur doen, gaan honkballen en lezen.
Ook zou ik een klassendier en nieuw speeltoestel op het voorplein willen.
Onder duurzaamheid versta ik meer planten in de klas want dan is er meer zuurstof in de klas.

Hoi, Ik ben Julia van Gerwen
Ik ben 10 jaar en zit in groep 7A.
Mijn hobby´s zijn: hockey, tennis, met mijn vrienden spelen, cake/taart/koekjes/ bakken en tekenen.
Ik wil meer dingen in de natuur gaan doen, en een nieuw speeltoestel op het schoolplein.
Ik vind duurzaamheid zeer belangrijk! Als het zo doorgaat is de aarde over 1000 jaar weg of helemaal van plastic en dat vind ik niet kunnen!

Mijn naam is Bibi Algera en ben 10 jaar oud. Ik zit in groep 7B. Mijn hobby’s zijn hockey en gitaar spelen.
Ik wil graag een kunstgrasveld bij het fietsenhok op het voorplein. Ik vind duurzaamheid erg belangrijk en wil daarom zonnepanelen laten plaatsen op het dak van de school.

Mijn naam is Thomas Oudshoorn-Spaargaren en ben 10 jaar oud. Ik zit in groep 7B. Mijn hobby’s zijn hockey, honkbal en buitenspelen. Ik vind duurzaamheid erg belangrijk en wil daarom zonnepanelen gebruiken. Deze zonnepanelen kunnen we plaatsen op het dak van de school. Ook wil ik graag een kunstgrasveld bij het fietsenhok op het voorplein.

Hallo, mijn naam is Fabio Regenboog.
Ik ben 11 jaar en zit in groep 8A.
De reden dat ik in leerlingenraad wil is omdat ik mij wil inzetten voor schonere wc’s, lessen met meer proefjes en om de week kunnen kiezen wat we met gym gaan doen. Ook vind ik duurzaamheid heel belangrijk omdat het beter is voor het milieu en beter voor de toekomst.

Hallo, ik ben Josephine Dronkers uit groep 8A.
Ik ben 11 jaar en dit is mijn 2e keer dat in de leerlingenraad,
Ik wil dit bereiken:
1. Dat we een leuke musical mogen kiezen
2. Aandacht voor hygiëne
3. Dingen weg van het plein en nieuwe toestellen
4. Leuke boeken
5. Meer creativiteit

Ik ben Britt van de Wilt en zit in groep 8b.
Mijn hobby’s zijn tennis, hockey en gym.
Ik wil in de leerlingenraad omdat ik het een heel leuk idee vind en ik ook wat wil verbeteren. In groep 8 heb je ook een van de leukste taken in de leerlingenraad.
Ik wil verbeteren: schonere douches, langer gym en betere wifi.

Ik ben Roemer de Groot. Ik zit in groep 8b.
Ik zit in de leerlingenraad omdat ik de kinderen wil vertegenwoordigen.
Ik wil de school verbeteren op punten die ervoor zorgen dat kinderen het niet leuk vinden op school. Dan gaan ze met meer plezier naar school.
Ik wil bijvoorbeeld meer projecten, zodat niet alleen de Kidslab-kinderen projecten doen.