Wist u dat… Voorleeswedstrijd

Wist u dat Luuk van de ONS meedeed aan de regionale voorleeswedstrijd.

Mijn voorleeswedstrijd
Eerst had je de klasse ronde. Daar deden veel kinderen aan mee. Ik ging als laatst. En ik kon niet weten hoe de andere hebben gedaan, Dus dat was extra spannend! Ik had die gewonnen dus ik ging door naar de schoolronde. Ik vond het best spannend. Ik moest tegen zeven anderen, En een daarvan was zo goed dat ik dacht, Ik word wel tweede en dat was Laura. Maar ik was met grote verbazing eerste geworden!!! Nu was het tijd om de regionale wedstrijd te doen. Maar eerst moest een filmpje maken om te laten zien ik was. Ik ging naar de wedstrijd. Met grote verbazing ik was de enige jonge. Ik moest als vierde voorlezen. Daarna kwamen er nog vier toen kwam de prijs uit rijk in. En ik werd tweede dus net niet naar de volgende ronde. Best jammer maar ik vond het heel leuk om mee te doen.